Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Få bättre koll på din kommunikation : Människor påverkar människor
Isbn: 978-91-8100-369-7
Förlag: Bookea
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2024

E-bok

Få bättre koll på din kommunikation : Människor påverkar människor

Kommunikation är en grundläggande del av att vara människa. Vi påverkas av andras agerande och vi i vår tur påverkar dem omkring oss. Denna bok vänder sig till dig som vill förbättra och stärka dina relationer oavsett roll genom att bli mer medveten om din kommunikation. Du kanske är en ledare som strävar efter att inspirera och guida ditt team mot mål, en nyckelperson och/eller medarbetare som vill bidra till bra samverkan på din arbetsplats, eller, även om mycket i boken är jobbspecifikt, kanske vill du stärka kommunikationen i dina privata relationer.

I boken varvas teoretiska och forskningsbaserade fakta med praktiska reflektionsövningar och arbetsmetoder som hjälper dig att omedelbart tillämpa dina nyvunna kunskaper och stärka din kommunikativa förmåga. Du kommer bland annat att lära dig att lyssna aktivt, målgruppsanpassa din kommunikation, kommunicera tydligt och övertygande och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du får hjälp att nå dina mål och att skapa meningsfulla och ömsesidigt givande kommunikationsupplevelser.

Eva Willstrand har över 20 års erfarenhet från både chefs- och specialistroller med fokus på intern kommunikation. Eva arbetar idag som kommunikations- och ledarskapskonsult i eget bolag. Hon utbildar ledningsgrupper, chefer, kommunikatörer, nyckelpersoner, projektledare och medarbetare inom både privat och offentlig sektor.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone