Jump to content
Cover for Nybörjarens guide till virkning : Lär dig virkning från grunden
Isbn: 978-91-8038-599-2
Publisher: Tukan Förlag
Category:

Accessible since: July 2024

E-book

Nybörjarens guide till virkning : Lär dig virkning från grunden

by

****MYCKET BRA!****
"Handboken Nybörjarens guide till virkning är mycket väl genomarbetad, tydlig och inspirerande. Här finns all information som behövs för att komma igång med att virka, från de enklaste maskorna och projekten till mer avancerade mönster och modeller. (...) Tydligheten och enkelheten, de fina och inspirerande illustrationerna och de olika projektens svårighetsgrad gör det här till en användbar handbok för alla nybörjare oavsett ålder."

Katarina Kristoffersson, Bibliotekstjänst
BTJ-häftet nr 6, 2024

 

Lär dig virka med enkla tekniker och projekt! Den här handboken innehåller allt du behöver för att komma igång. Med hjälp av tydliga instruktioner och fotografier guidas du steg för steg under skapandet av olika färgglada projekt.

Virkexperten Claire Montgomerie täcker in alla grundkunskaper: vilka redskap och material du behöver, hur du håller dina virknålar, gör och räknar dina första maskor, fäster och följer ett mönster. Varje projekt medför nya och spännande tekniker allt från ökningar och minskningar till att växla mellan färger och sammanfoga sömmar så att du stegvis lär dig mer och mer, allt medan du skapar vackra, handgjorda ting. Här finns en praktisk nätkasse, en härlig mössa och till och med en gosig nalle.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone