Jump to content
Cover for Kanske i morgon
Isbn: 978-91-8935-985-7
Publisher: Bokförlaget Nona
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: June 2024
Narrator: Jonas Malmsjö
Length: 11 hours 31 minutes

Audiobook

Kanske i morgon

Hon är hans förflutna ...

... han är hennes framtid.

Emma bor i New York och har fortfarande inte kommit över sitt ex, medan Matthew, bosatt i Boston, kämpar med att uppfostra sin fyraåriga dotter efter att ha förlorat sin fru i en tragisk trafikolycka. När de båda möts online känns det som ödet, och deras mejlkonversationer blir allt mer intensiva och kärleksfulla.

Ivriga att träffa varandra på riktigt bestämmer de träff på en liten italiensk restaurang på Manhattan. Samma dag, vid samma tidpunkt, öppnar de båda dörren till restaurangen och sätter sig vid det bokade bordet. Ändå kommer deras vägar aldrig att korsas ...

Var det ett missförstånd eller en lögn? Fast i en värld av parallella verkligheter upptäcker Emma och Matthew snart att det handlar om mycket mer än ett missat möte. De står inför en kamp för att hitta sanningen och att hitta varandra i en värld där allt inte är som det verkar ...Guillaume Musso är en av världens bäst säljande författare och översatt till 40 språk. Han föddes i Antibes 1974 och redan som tioåring bestämde han sig för att bli författare. Efter skolan flyttade han till New York och arbetade som glassförsäljare en period. Han kom hem till Frankrike med huvudet fullt av bokidéer och New Yorks typiska mångfaldskulturer. Det märks än idag då många av hans böcker utspelar sig i såväl Frankrike som USA, och karaktärerna kommer från olika länder.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone