Jump to content
Cover for Mord i norr - Mordfall som skakade Norden
Isbn: 978-87-2710-513-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography Society & Culture Law True Crime
Accessible since: May 2024

E-book

Mord i norr - Mordfall som skakade Norden

Mörkt, skrämmande och tragiskt nog verkligt. Det här är berättelsen om fyra av Nordens mest skrämmande mordfall under 1800- och 1900-talet.

Nu för tiden slår deckarförfattare nästan knut på sig själva för att tänka ut fasansfulla brott. En titt i historieböckerna avslöjar att även i det fredliga Norden överträffar verkligheten ofta fantasin. I ett av dessa fall tar en blodpropp livet av en pojke på ett barnhem i Köpenhamn. Men efter begravningen börjar rykten spridas om barnhemmets föreståndare, Vilhelmine Møller. När polisen gräver upp pojkens kropp och förhör Møller, avtäcks avskyvärda hemligheter som skakar om hela Danmark.

”Mord i norr” är en samling hårresande berättelser som kastar ljus över några av de mest skrämmande mordfallen i Nordens historia. En absolut måste-läsning för alla true crime-entusiaster.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du ska kunna njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egyptiernas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är serien för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone