Jump to content
Cover for Den döda zonen
Isbn: 978-87-1182-150-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: April 2024

E-book

Den döda zonen

Det tredje världskriget ödelägger det land som en gång hette Amerika. Platserna där atombomberna slår ner kallas för döda zoner och består av sandöknar utan vare sig liv eller växtlighet. Geronimo jagas in i ett sådant område av Kavalleriet, en grupp plundrande nomader, och befinner sig plötsligt i ett mystiskt landskap. Snart inser han att platsen är allt annat än livlös och att han själv svävar i total livsfara.

”Den döda zonen" av David Robbins är en del av bokserien "De överlevande" som ursprungligen publicerades mellan åren 1985 och 1992. Den postapokalyptiska sci-fi-serien utforskar en värld i spillror efter en global katastrof och tar med läsaren på äventyr genom farliga landskap och våldsamma konflikter.

De överlevande

Efter att ett kärnvapenkrig lagt världen i ruiner försöker ett fåtal överlevande klara sig i det postapokalyptiska helvete som återstår av jorden. Men människorna hotas inte bara av konflikter, strålning, gift och föroreningar. Under atomvintern har nya varelser skapats och de riskerar nu att utplåna det lilla som finns kvar av mänskligheten.

David L. Robbins (född 1950) är en amerikansk bästsäljande författare som skrivit över 300 böcker inom en rad olika genrer: science fiction, action, thriller, ungdomsromaner och facklitteratur. Han har också bidragit till flera erkända bokserier under pseudonym, däribland Bröderna Hardy, Blade och Davy Crockett.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone