Jump to content
Cover for Vem älskar Askungen?
Isbn: 978-91-8987-067-3
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: April 2024
Narrator: Callin Öhrvall Delmar
Length: 9 hours 12 minutes

Audiobook

Vem älskar Askungen?

Är det verkligen något att önska sig, att ens liv ska vara som en saga?

Marie-Louise Rask lever den perfekta Askungesagan. Hon har förlovat sig med en man som är så nära drömprinsen man kan komma. Greve Magnus Crusenstjerna är stilig, omtänksam och till på köpet arvtagare till ett förtrollande slott, och hon är mycket fäst vid honom. Men älskar hon honom verkligen?

Hennes tvivel ställs på sin spets under en långhelg på Ljungby Kloster, Magnus barndomshem. Helgen blir en mardröm för Marie-Louise, när hon inser att en Askunge kan ha många fiender. Atmosfären på Ljungby är sagoaktig på helt fel sätt, med en avogt inställd styvfamilj, en vacker rival utan skrupler och en gammal skuld som måste betalas. Visst har Marie-Louise bundsförvanter också, men inte ens sin väninna och goda fe kan hon lita på.

När urladdningen till slut kommer, är det inte Marie- Louise som är offret. Och när hon blir anklagad för mordet kommer hjälpen från ett oväntat håll. Frågan är hur stor hjälp Veronika Lind, som till skillnad från Marie-Louise inte är någon snäll flicka, kan tänkas vara?

Theresa Qvarnby är en pseudonym


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone