Jump to content
Cover for Thomas och vännerna - Vi tågar på - Sagosamling 3
Isbn: 978-87-2858-745-4
Publisher: SAGA Kids
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: March 2024

E-book

Thomas och vännerna - Vi tågar på - Sagosamling 3

Thomas och vännerna hittar alltid på en massa roliga och spännande saker. I den här sagosamlingen får du komma med på tre äventyr som även finns i den nya tv-serien Vi tågar på!

I den första sagan jagar Thomas och Nia en regnbåge hela vägen upp till toppen av ett berg. I den andra sagan upptäcker Nia att det inte är så lätt att hålla fast i en jätteballong, och i den sista sagan campar Thomas, Nia och Percy mitt ute i den mörka skogen.

Nu är det dags att öka farten och ånga på – tuffa-tuffa tjo-tjo, Vi tågar på!

Thomas och vännerna

Följ med på spännande äventyr med ångloket Thomas, Gordon, James, Gnällis, Diesel, Dexter och alla andra som bor på ön Rälsö! Gå på skattjakt och farliga räddningsuppdrag, lös spöklika mysterier och se Kungen av Rälsö bli krönt. Kliv ombord! Dags att tufftuffa iväg!

Thomas och vännerna™ skapades 1984 av Britt Allcroft. Berättelserna om det blå ångloket och hans äventyr på ön Rälsö har en speciell plats i många hjärtan, stora som små, och fortsätter att underhålla än idag. Du kan hitta Thomas och hans vänner på bland annat Youtube och Netflix – och nu även som ljudböcker och e-böcker!

Thomas och vännerna™ och tillhörande varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2023 MattelLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone