Jump to content
Cover for 12 nycklar till ett magiskt liv
Isbn: 978-91-7799-707-8
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
Religion & Beliefs Medicine & Health
Accessible since: February 2024
Narrator: Kajsa Ingemarsson
Length: 10 hours 4 minutes

Audiobook

12 nycklar till ett magiskt liv

Den här boken är en inspirerande och handfast hjälp för dig som söker en djupare mening med tillvaron. Den passar dig som är nyfiken på din egen potential och som vill finna kontakten med den magiska dimensionen av livet.

I boken får du ta del av författarens erfarenheter och råd om hur du skapar ett magiskt liv fyllt av berikande upplevelser, meningsfulla sammanträffanden och en djup känsla av inre frid. Bokens tolv nycklar leder dig på en resa inåt där du guidas att ta hand om dig själv, att ge rum för stillhet och följa dina drömmar. Du uppmuntras också att bejaka tillfälligheter och acceptera det som är, liksom att visa mod och ge tillbaka till världen.

KAJSA INGEMARSSON, född 1965, är en av landets mest lästa och uppskattade författare med en lång rad framgångsrika böcker bakom sig. Med den banbrytande Trilogin om hjärtats väg (2013-2015) tog hon på allvar plats som andlig inspiratör och lärare, och har sedan dess fått många nya följare och läsare som söker personlig utveckling på djupet. På senare år har böckerna Att landa som en trana och Isobels vandring, samt den guidade musikaliska meditationsserien Själens resa i 12 steg, hyllats av läsare och lyssnare. Kajsa Ingemarsson arbetar också som föreläsare, meditationsguide och livscoach.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone