Jump to content
Cover for Buffésex – Det nya sättet att ligga som förändrar ALLT
Isbn: 978-91-7945-823-2
Publisher: Ordfront förlag
Category:
Religion & Beliefs Psychology Medicine & Health House & Home
Accessible since: January 2024
Narrator: Marika Smith
Length: 4 hours 37 minutes

Audiobook

Buffésex – Det nya sättet att ligga som förändrar ALLT

De flesta som söker hjälp med sitt sexliv eller funderar på vad mer som skulle kunna vara möjligt kring sex har sin egen unika kombination av längtan och svårigheter. Tänk om det fanns en enda enkel lösning som funkar på allihop? Och som dessutom är rolig, sexig, nytänkande, spännande och het? 

Buffésex är konceptet där vårt undermedvetna manus för hur sex ska gå till uppmärksammas, ifrågasätts och byts ut mot nya sätt att närma sig kåthet, intimitet och lust.   Genom att sluta trerättersknulla , det vill säga hamna i en slentrianspiral av slarvigt förspel, rutinmässigt samlag och lite halvhjärtat eftergos, dukar sexinspiratören Marika Smith upp en stor härlig buffé av sexiga lekar och övningar att inspireras av. Inte bara blir sexlivet mer varierat, njutningsfokuserat, kommunikativt och kravlöst, det underlättar också för själva lusten att flöda, för att inte tala om de härliga samtalen om sex som ju är grunden för all passion.     

Det här är en bok för dig som vill ta ett nytt grepp om sex, upptäcka vad DU gillar och hur du kan förmedla det till andra. Vad som är möjligt bortom det invanda, och vad som händer när du delar upp sexet i mindre bitar och pusslar ihop dem precis så som det passar just dig, just nu.    

Och kanske är det inte bara sex som kan bli en buffé, utan andra områden i livet också?


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone