Jump to content
Cover for I ljuset faller lögnen
Isbn: 978-91-8000-737-5
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2024

E-book

I ljuset faller lögnen

En bröllopsfest som slutar i tragedi. Vem är den iskalla mördaren på Kalmar slott?

Kalmar slott är smyckat för ett pampigt sommarbröllop. Erik Eriksson, den framtida arvtagaren till ett av stadens mest framgångsrika familjeföretag, ska gifta sig med fästmön Karin. Gästerna flockas och stämningen är hög. Men brudgummens bror, som ska vara best man, dyker inte upp. Vigseln genomförs ändå, men när gästerna samlas ute på slottets borggård gör de en fasansfull upptäckt. Det ligger en död kropp i önskebrunnen.

Slottsmordet blir ett fall för Andreas Persson och hans kollegor på Kalmarpolisen. De söker mördaren i stadens kriminella nätverk men ju mer de gräver desto tydligare blir det att det ligger mörka hemligheter begravna under ytan hos den framgångsrika familjen Eriksson.

Parallellt med utredningen måste Andreas hantera en kris på hemmaplan och hans kollega, psykologen Katarina Dahl, gör en chockerande upptäckt om dottern Ellemine.

Pia Kask och Yin Ling är mor och dotter. De debuterade 2023 med Den stumma sorgen, första delen i Kalmardåden. Pia har tidigare gett ut Forstrilogin (2019–2021) samt en fristående spänningsroman.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone