Jump to content
Cover for Frostiga rosor och kryddat vin
Isbn: 978-91-8050-449-2
Publisher: Historiska media
Category:
Novels
Accessible since: November 2023

E-book

Frostiga rosor och kryddat vin

Ewa Klingberg tar oss tillbaka till den älskade Huskvarna-sviten med julkalendern Frostiga rosor och kryddat vin. Här har vi samlat alla avsnitt i en ljudbok och e-bok!

Lagom till att det är dags att plocka fram julpynt och tända adventsljusstaken flyttar Madeleine in i huset på Vättergatan 4. Hennes moderna möblemanget sticker i ögonen på hyresvärden Felicia som med sin butik Manglade dukar och vikta servetter har en förkärlek för äldre pjäser. Madeleine håller sig dessutom på sin kant, vilket Felicia har svårt att acceptera.

1902 lever den barnlösa Olivia inte långt från huset på Vättergatan. Hon är nybliven änka och försöker förhålla sig till ett annat liv än det hon föreställt sig som gift, och då dyker hennes stökiga systerson upp och behöver husrum. Olivia tar honom till sitt hjärta och inser snart att han har en fantastisk talang.

Den sjätte fristående delen i charmiga Huskvarnasviten handlar om att våga visa vem du är och om att våga lita på andra människors godhet.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone