Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mer än uniformen : en polismans berättelser
Isbn: 978-91-8092-159-6
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Christoffer Aigevi
Length: 2 timmar 51 minuter

Ljudbok

Mer än uniformen : en polismans berättelser

Mer än uniformen - en polismans berättelser är den fristående uppföljaren till den kritikerrosade boken Bakom uniformen - en polismans berättelser från 2021. Ännu en gång får vi följa med polisinspektör Tobbe Isaksson vid Lundapolisen i hans polisbil ut på ärenden vi inte trodde var möjliga eller ens visste existerade.

Den här gången tar Tobbe med oss ännu djupare in bakom uniformen. Med längre, mer ingående texter ger han återigen läsaren nya perspektiv på vad det egentligen innebär att vara polis i yttre tjänst och även hur det stundtals kan påverka privatlivet.

Hans första bok har beskrivits som tv-serien Tunna blå linjen, fast på riktigt. Boken används bland annat som kursmaterial för präster och i skolor samt som utbildningsmaterial till MBU (Människan bakom uniformen).

 

"Briljant!" tycker BTJ som ger högsta betyg.
" ... Det som slår en är den värme och omtanke författaren visar alla människor han möter liksom den starka gemenskapen bland kollegorna. Bakom uniformen har använts som utbildningsmaterial både för gymnasieelever och vuxna, något som Mer än uniformen också skulle lämpa sig för. Tobbe Isaksson skriver personligt, enkelt och vardagligt. Han har förmågan att fånga läsaren från första sidan och sedan är det svårt att lägga ifrån sig boken. Mer än uniformen är helt enkelt så spännande!"
Lektör Annette Sjöberg, BTJ-häfte nr 22, 2023.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone