Jump to content
Cover for Sjukt kär i dig
Isbn: 978-91-8981-605-3
Publisher: ditt bokförlag Sverige AB
Category:
12 -15 years Children's books Young adults
Accessible since: October 2023
Narrator: Erica Karlefjärd Green
Length: 1 hour 56 minutes

Audiobook

Sjukt kär i dig

Maja går i 8B. Skolan och mensen suger men trots det är hon lyckligt lottad. Hon är ihop med världens bästa kille – Eddie i 8E. Dessutom har hon en jättebra kompis som heter Amelia. Det är även dags att äntligen fira den efterlängtade femtonårsdagen. Men lyckan verkar inte vilja hålla i sig. Mamma glömmer födelsedagsfirandet och Eddie är inte som vanligt. Om Maja tänker efter så har han varit trött och inte lika glad en tid. Han tycks inte heller vilja träffas på samma vis som förut. Det förändrade beteendet väcker oro. Är han inte kär i henne längre? När Maja upptäcker att Eddie sitter i bussen med huvudet mot Amelias axel går hjärtat itu. Vad är det som händer? Finns det ingen som bryr sig längre?
”Sjukt kär i dig” är en samtida berättelse om vänskap, tvivel och kärlek.Boken väcker känslor och lyfter ett allvarligt ämne på ett varmt vis. 

Helena Unée, född 1979, är en svensk författare från Västerbotten. Hon är utbildad specialpedagog och driver eget företag inom specialpedagogik och skrivande.Helena skriver för barn, ungdomar och vuxna. 2021 debuterade hon med barnboken ”Skolspöket och magister Snark” och har därefter utkommit med ytterligare fem barnböcker och en thriller. ”Sjukt kär i dig” är hennes första ungdomsbok. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone