Jump to content
Cover for Inte bra nog
Isbn: 978-91-7949-742-2
Publisher: Vilja förlag
Category:
Young adults For emergent readers 15+
Accessible since: October 2023
Narrator: Louise Löwenberg
Length: 41 minutes

Audiobook

Inte bra nog

Ett perfekt liv …

Moas liv delas i två delar, det vakna perfekta livet och ett liv på natten på en mörk plats full av demoner och tvivel. Sakta börjar de två världarna smälta samman.

Moa har hemska mardrömmar om nätterna. Om dagarna förföljs hon av en skugga som bara hon kan se. Håller hon på att bli galen? På vinden hittar hon en dagbok som har tillhört hennes okända moster som ingen pratar om. Mostern som är så lik Moa. Mostern som plågades av mardrömmar och hallucinationer som ung. Mostern som blev galen på sin 18-årsdag. Och snart fyller Moa 18 år …

Inte bra nog handlar att brottas med stress och ångest. Alltför höga förväntningar och press både utifrån och inifrån kan många känna igen sig i. Boken tar upp hur svårt – men viktigt – det är att lyssna på sig själv och göra det som känns rätt. Det krävs mod att våga visa att man inte är perfekt.

Lättlästa böcker från Vilja finns i sex nivåer XS-XXL. De är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Inte bra nog ligger på nivå M.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone