Jump to content
Cover for Big Dick Energy – den ultimata guiden till vad kvinnor vill ha
Isbn: 978-91-8974-012-9
Publisher: The Book Affair
Category:
Society & Culture Medicine & Health
Accessible since: August 2023
Narrator: Fi Lindfors
Length: 6 hours 12 minutes

Audiobook

Big Dick Energy – den ultimata guiden till vad kvinnor vill ha

Fi Lindfors är feministen som har tiotusentals följare på Instagram där hon dagligen delar med sig av sin kamp mot orättvisor och lyfter viktiga samhällsfrågor. Den här gången vänder hon sig till motparten i dramat nämligen alla män. Big D*ck Energy är en vass och hejdlöst rolig livsguide till alla killar (och deras flickvänner).

Om du vill förstå hemligheten bakom att brygga den perfekta ölen pratar du inte med en vinproducent. Vill du lära dig spela golf går du inte till en tennistränare. Och för att förstå en kvinnas behov och lustar är det inte en jättebra idé att läsa en bok av en man. Ändå vimlar det av böcker för män av just män med fulknep och spel för att få komma till. Det här är inte en sådan bok. Det är en bok för dig som är genuint intresserad av att förstå, möta och tillfredsställa en kvinna på alla plan. Med andra ord en bok för dig som vill öka din Big D*ck Energy.

Big D*ck Energy är en drastisk betraktelse över vår samtid där fakta och statistik varvas med anekdoter och hemmasnickrade sanningar. Det är en hoppfull handbok med en önskan om att alla kvinnor och män en gång för alla ska förstå varandra och prata samma språk.

Boken riktar sig till alla män som vill förstå sin partner bättre och till män som skulle vilja ha en relation, men inte riktigt känner att han får det att fungera. Den visar hur män kan fungera bättre i livets alla relationer och därmed slippa avstånd, missförstånd och en partner med ständig "huvudvärk".


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone