Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Morfars Livs
Isbn: 978-87-2854-067-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: maj 2023

E-bok

Morfars Livs

"Vad ska du bli när du blir stor?" Det är frågan som vuxna ställer allra oftast. Jag var tvungen att hitta ett tillfredsställande svar. Jag var tvungen att hitta ett yrke. Den dagen fattade jag ett beslut. Det enda jobbet jag kunde tänka mig var: Handlare! Fem minuter senare stod jag framför morfar. Det var ingen idé att vänta. Att bli handlare som vuxen var väl ingen sak, men att bli det som barn: då kan vi snacka framgångsrik."

'Morfars Livs' är historien om en liten flicka som älskar att vara lärling i sin morfars matvarubutik. Full av beslutsamhet och goda intentioner beskriver hon allt hon lär sig i butiken och hennes anteckningar blir till värdefull vägledning för bokens unga läsare. En rolig, ömsint och intelligent berättelse med viktiga, moraliska lärdomar kring att växa upp, immigration, integration och allt vad det innebär!



Den prisbelönta författaren Sermin Yasar föddes i Berlin 1982 och växte upp i Turkiet. Som mamma till tre barn har hon även upprättat ett nätverk för andra mödrar och delat med sig av kreativa lekar för barn via sitt sociala medier-alias, "Player Anne."

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone