Jump to content
Cover for Myrsvärta
Isbn: 978-87-2842-039-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2023
Narrator: Emma Peters
Length: 7 hours 46 minutes

Audiobook

Myrsvärta

Rättsläkaren Julia Schwarz förstår sig på döden. På det rättsmedicinska institutet är hon känd för att vara kallhamrad, och ingenting bringar henne ur fattning. Åtminstone inte så länge hon klarar av att hålla sitt dystra förflutna i schack.

Kriminalkommissarie Florian Kessler kallar Julia till en brottsplats vid en myr, då en ung kvinna har hittats mördad. Men mitt under brottsplatsundersökningen händer något ofattbart – Julia hittar ytterligare en ung kvinnas lik. De inser snart att de har att göra med en farlig seriemördare med en djävulsk plan. Julia söker desperat efter en koppling mellan de två kvinnorna, men det enda tycks vara en märklig tatuering på deras magar. Jakten på seriemördaren är en kamp mot klockan och Julia finner sig plötsligt alldeles för nära ondskans virrvarr ...

"Myrsvärta" är en mörk och suggestiv spänningsroman skriven av en av Tysklands mest uppskattade spänningsförfattare. Boken är första delen i serien om rättsläkaren Julia Schwarz.
Med över 4 miljoner sålda böcker är Catherine Shepherd en av Tysklands mest framgångsrika thrillerförfattare. Shepherd är uppvuxen i Berlin och bor nu i den lilla medeltida byn Zons, där hon skriver på tre olika serier. Hennes serier "Laura Kern" och "Julia Schwarz", liksom även hennes Zons-thrillers, har funnit en entusiastisk beundrarskara.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone