Jump to content
Cover for En brud åt hertigen
Isbn: 978-87-1165-848-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Society & Culture Humanities Romance
Accessible since: March 2023

E-book

En brud åt hertigen

"Hon vände sig om och flämtade till, för där, på en magnifik, svart hingst, satt en man som såg ut just som hon alltid hade föreställt sig djävulen. Hon betraktade hans ansikte, som var tilldragande men utan tvekan cyniskt och desillusionerat, hans mörka ögon, vars spefulla glimt underströks av hans höjda ögonbryn, och den höga cylinderhatten som satt lätt på sned på hans mörkhåriga huvud och tycktes utgöra en passande ersättning för den gloria som han en gång hade varit i besittning av."

Anita Lavenham hade precis deltagit i en kyrklig mässa. Fantasin var livlig och hon får en vision av hur djävulen själv skulle kunna se ut. Dagdrömmarna byts mot verklighet när han plötsligt står där framför henne, det var som om Lucifer var förkroppsligad. Deras blickar möts men det blir ett kort möte. Mannen på den svarta hingsten, vem var han egentligen förutom oerhört stilig?

Mannen ska visa sig vara son till änkehertiginnan av Ollerton, Kerne var hans namn, den femte hertigen av Ollerton. Att hertigen var i behov av en fru var självklart, men med den promiskuösa livsstil han hittills ägnat sig åt kräver hans mor snart åtgärder i form av ett arrangerat äktenskap. Hans mor ser helst att sonen gifter sig av kärlek, men han själv tycks vara av uppfattning att kärlek och äktenskap inte hör ihop. Till slut vinner en ung flicka hans hjärta, men har de inte setts förut?Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone