Jump to content
Cover for Skymningszon
Isbn: 978-91-8976-811-6
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2023
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 13 hours 29 minutes

Audiobook

Skymningszon

"Tänker ÖB förhandla om fred nu? Vi kan omöjligt fortsätta slåss när vår motståndare använder sig av strategiska kärnvapen mot våra städer."

Kriget har brutit ut. Kinesiska och ryska trupper har landstigit på Gotland, medan södra Sverige angrips av både ryska, turkiska, nordkoreanska och Iranska förband. En massiv radiostörning har slagit ut det svenska sambandet och ÖB kämpar för att få en överblick av läget.

På Gotland för Kim, Thomas, Inger och Sandra sin egen kamp för att stoppa den invaderande fienden. Samtidigt måste de ta sig över till fastlandet för att överlämna sitt krigsbyte till Totalförsvarets forskningsinstitut. Det blir en kamp mot klockan med höga insatser.

Finland förklarar Ryssland krig och anfaller in över gränsen med finska jägarförband. Så småningom ska de finska jägarnas väg korsa de svenska operatörernas på ett uppdrag som ska visa Pogarin vad det är han gett sig i kast med.

"Skymningszon" är del tre i den nya spännande "Skymningsserien". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. Måstelyssning för alla som är intresserade av krig och spänning.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone