Jump to content
Cover for Ensamfjäril
Isbn: 978-91-5077-816-8
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2022

E-book

Ensamfjäril

Det är julafton och ett våldsamt snöoväder lamslår Hudiksvall. På eftermiddagen får polisen ett larm om att Henna Pedersen, gift med Sveriges bästa fotbollsspelare, har hittats mördad i hemmet.

Den hemvändande polisen Johan Rokka får brottsutredningen på sitt bord. När ytterligare ett kallblodigt mord sker anar han att hans jobb och förflutna obönhörligen kommer att flätas samman. Ju mer han nystar i det som hänt, desto säkrare blir han på att fotbollsspelaren döljer något – och aldrig egentligen kände sin fru.

Ensamfjäril är första, fristående boken i Gabriella Ullberg Westins hyllade Rokkaserie. 

---

Hej bästa lyssnare och läsare,

På julafton 2012 fick jag idén till den här historien. Jag satt i soffan med barnen och väntande på att min man skulle komma hem, utklädd till tomte och överraska oss med julklappar. Jag började fundera på vad som skulle hända om det knackade på dörren och jag öppnade men snabbt insåg att det var någon helt annan än min man bakom masken, någon som inte ville mig väl … Det blev upptakten till ROKKA-serien - en riktig läsarfavorit som nu består av ytterligare sju högt betygsatta delar.

Det här är en omarbetad version som framför allt tajtats till, men den spännande historien om mordet på frun till Sveriges bäste fotbollsspelare är fortfarande densamma.

Jag önskar dig en spännande stund!

Gabriella Ullberg Westin 

 Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone