Hoppa till innehållet
Omslagsbild för När det inte var för sent
Isbn: 978-91-8969-946-5
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

När det inte var för sent

Han heter Jacques Ekström och är nyskild, har en liten dotter, närmar sig femtio, är trött på sitt arbete som arkitekt och funderar på vad han ska göra med resten av sitt liv.


Jacques besöker sin hemstad Göteborg där han hälsar på sin åldrade och dementa mamma och går omkring i kvarteren med minnen från sin ungdom.


Han återser en förälskelse från förr och återupptar arbetet med att skriva på sin stora roman som han påbörjade redan för tjugo år sedan i Paris, men det går trögt, mycket annat kommer emellan.


Efter en våldsam och tragisk händelse tar han först sin tillflykt till USA och sedan södra Frankrike. Under vistelserna möter han människor som påverkar honom och hans syn på tillvaron.


Men hur ska det gå med hans dröm att skriva en roman och ska han stanna kvar i Frankrike eller möjligen återvända till Stockholm eller Göteborg?


”När det inte var för sent” är en roman om livet, kärleken och konsten att skriva en bok. Berättelsen sträcker sig över tjugo år, från millennieskiftet och framåt.
Boken är en fristående fortsättning på ”Likt en lek”.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone