Jump to content
Cover for I vikens mörker
Isbn: 978-87-2830-476-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2022
Narrator: Anna Thiam
Length: 8 hours 6 minutes

Audiobook

I vikens mörker

Första delen i Cecilia Anderssons krypande spänningsserie!

Anna är 53 år och har nyligen blivit änka. Hennes två älskade barn har flyttat hemifrån, så Anna bestämmer sig för att ge sig själv en chans till en nystart. Och vilket ställe passar bättre än sommarstugan i småländska Västervik. Här i Gamlebyvikens trygga hamn kan hon ge sig själv tid att läka, och kanske kan flytten leda till nya spännande möjligheter?

När den 18 år yngre Conny börjar visa intresse känner hon sig smickrad, det var länge sedan någon åtrådde henne på det sättet. Men allt eftersom tiden går ökar tvivlen. Inte bara på grund av åldersskillnaden utan även någonting annat, någonting hon inte kan sätta fingret på. När höstmörkret börjar rulla in över viken stiger obehaget allt mer. Är det någonting – eller någon – som döljer sig där ute?

Cecilia Andersson har tidigare haft en yrkeskarriär som redovisningskonsult, med utmaningar, ord och gamla racingbilar som intressen. Sedan några år tillbaka har hon valt att sadla om och satsa på det skrivna ordet. Spänningsromanen 'I vikens mörker' är hennes debut.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone