Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Om du lämnar mig här
Isbn: 978-91-7813-816-6
Förlag: Gilla Böcker
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: mars 2022

E-bok

Om du lämnar mig här

En dag är Ezras syster, Bea, plötsligt bara ... borta. Hon har inte berättat för någon vart hon ska, eller ens att hon tänkt sticka. Inte för Ezra, inte för pojkvännen, inte för sin bästa vän. Ezra förstår först ingenting. Men så hittar han en lapp med en mejladress som han inte känner igen. Kan den leda honom till systern?

Om du lämnar mig här berättas syskonens historia genom Ezra och Beas mejlkonversation, som tar sin början efter försvinnandet. Det är en ömsint och hoppfull bok om att röra sig framåt, bort från svåra hemförhållanden och mot en ljusare framtid. Om hur man hittar hem när man egentligen aldrig haft något.

Om du lämnar mig här är David Levithan och Jennifer Nivens första gemensamma roman, men de är båda ungdomsboksgiganter i egen rätt. Levithan har skrivit en mängd ungdomsromaner, bland annat Jag, En och Dash och Lilys utmaningsbok (tillsammans med Rachel Cohn). Nivens genombrottsroman Som stjärnor i natten kom som Netflixfilm 2020 och hennes senaste bok Andetag släpptes våren 2021.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone