Jump to content
Cover for Sex på stranden II, big time : Bondage på hotellrummet
Isbn: 978-84-1251-053-9
Publisher: Amora Editorial
Category:
Short stories Erotic
Accessible since: February 2022
Narrator: Helene Wahlström
Length: 45 minutes

Audiobook

Sex på stranden II, big time : Bondage på hotellrummet

Den erotiska novellserien Sexäventyr vid Medelhavet handlar om en kvinnas möten med Nicolas i en stad vid Medelhavet. I Sex på stranden II, big time tar han henne till stranden och smeker henne till orgasm på en bänk. Därefter är det hans tur, och han överraskar henne med analsex.

"Jag ser en ledig bänk under ett vindpinat träd. Jag tar tag i hans arm och leder honom mot den. Sätter mig på bänken och drar ner honom. Han sätter sig bredvid mig, och jag lägger handen om hans solbrända hjässa och kysser honom på munnen. Och jag håller kvar om hans huvud. Särar på läpparna och sticker in tungan mellan hans. Han möter mig med tungan och gör den bred. Tar om mina axlar och jag trycker mina bröst mot hans bröstkorg, min andning blir djup och jag känner underlivet dra ihop sig. Jag vill ha sex med honom, nu. Men hur ska vi göra?"

I Bondage på hotellrummet bokar hon ett hotellrum och efter en romantisk middag tar hon förväntansfullt fram sin massagestav. Det är då han ger henne en sexig present, bondage och fontänorgasm.

"Jag har en överraskning, säger jag och jag reser mig från sängen och går fram till min väska på sidebordet. Det suger till i magen av tanken, det här är något jag planerat i hemlighet och jag vet inte hur han ska reagera. Så hittar jag den, tvekar ett ögonblick, för vad dumt skulle han kunna göra med den? Men han kommer fram till mig, ser mig över axeln och jag tar fram den. Min svarta massagestav. Han verkar först inte förstå vad det är jag håller i handen, kanske har han aldrig sett någon tidigare och jag trycker igång den och lägger den i hans hand. Den vibrerar och jag sluter hans fingrar om den.
- Försök med den så kanske jag slappar av lättare, säger jag och lägger mig på rygg. Jag känner upphetsningen i hela kroppen för vad han ska hitta på."

De två sexäventyren är fortsättningen på en lång rad hemliga, heta möten i bilen, på stranden, i ett spa, i restaurangkök och på hotellrum som alla leder till pulserande orgasmer för kvinnan, novellens jag.

En kvinna som kan vara vem som helst, kanske du själv i ett parallellt liv?
   
Den sjunde och åttonde sexnovellen av svenska pseudonymen Leona Rose är sensuellt inläst av Helene Wahlström.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone