Jump to content
Cover for Nattklubb och bilsex : Utflykt med sex i det gröna
Isbn: 978-84-1251-050-8
Publisher: Amora Editorial
Category:
Short stories Erotic
Accessible since: February 2022
Narrator: Helene Wahlström
Length: 30 minutes

Audiobook

Nattklubb och bilsex : Utflykt med sex i det gröna

Den erotiska novellserien Sexäventyr vid Medelhavet handlar om en kvinnas möten med Nicolas i en stad vid Medelhavet. I Nattklubb och bilsex träffas de för första gången på en nattklubb, och de dansar hett och passionerat. Båda vill gå hela vägen, men var?

"Han sätter sig på sätet bredvid mig igen, och stänger dörren bakom sig. Jag pratar om något som jag väl tror att han tycker är intressant och han tittar på mig med sina stora, bruna ögon. Vädjande igen. Och mitt i en mening tar han tag om mitt huvud och för det mot sitt, och sticker in tungan mellan mina läppar. Den köttiga tungan fyller min mun, och han fäller sin stora kropp över min. Han trycker mig bakåt mot sätet med sin kroppsvikt och greppar om mina lår, och drar mig till liggande, tvärs över sätena. Fattar tag om mina boots och drar av dem, en i taget. Hela tiden med sin bruna vädjande, trånande blick fäst i min."


I Utflykt med sex i det gröna tar Nicolas tar med kvinnan på en första utflykt till havet och de letar efter en plats för att ha sex. 

"Han pekar mot ett litet vattenfall som störtar mot en smal strandremsa. Jag frågar om han vill gå ner dit, blir upprymd över äventyret, det är säkert dit stigen leder. Men han svarar inte. Tar bara tag om min midja och trycker mig mot staketet. Han lägger händerna om mina kinder och kysser mig. Pressar sin kropp mot min och jag känner värmen svälla upp genom kroppen. Han blir hård och trycker underlivet mot mitt, jag är våt och vill känna honom inom mig här och nu. Fuck vattenfallet, vi måste hitta ett ställe där vi kan ligga."

De två första sexäventyren blir början på en lång rad hemliga, heta möten i bilen, på stranden, i ett spa, i restaurangkök och på hotellrum som alla leder till pulserande orgasmer för kvinnan, novellens jag.

En kvinna som kan vara vem som helst, kanske du själv i ett parallellt liv?
   
Den första och andra sexnovellen av svenska pseudonymen Leona Rose är sensuellt inläst av Helene Wahlström.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone