Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Haveri
Isbn: 978-87-2815-135-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2022

E-bok

Haveri

Bedragen. Skilsmässa. Två ord som hugger i magen. Rådgiverskan försöker reda ut, frågar paret om barndomen. Men Inger hatar att minnas sina föräldrars separation, ute på barndomsön. Så vill hon inte ha det! Samtalen slutar ofta i skrik och förebråelser. Marie, förförerskan, avslöjar allt under en lunch. Säger att hon och Tor har träffats sedan i våras; att hon vägrar vara Den Andra Kvinnan längre. Inger spolar tillbaka tiden. Tänker på alla gånger Tor inte rörde henne, alla de gånger han åkte iväg för att titta till båten och kom hem senare än vanligt. Hur kan de förstöra så? Moa har ju inte ens börjat skolan!

Haveri är en löst knuten uppföljare till trilogin Mareld – Bäring – Sjörök.

Ingalill Andreasson (1951-) är en svensk författare bosatt i Bohuslän, där flera av hennes romaner också utspelar sig. Ingalill arbetar även som författarcoach och har mottagit ett flertal stipendier genom åren.

Om kärlek och svek i fyra led. Vem sätter ramar för dina val – du, släkten, din samtid? En bohusö, en fiskare, fyra kvinnor. Slitet med att söka sin väg. Kärlek kall som mareld. Drömmar. Dynamit och skilsmässobarn, skam och fiskekris. Radhusidyll och passioner. Under första världskriget, depressionsåren, sjuttio- och nittiotal.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone