Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Olycksfåglar
Isbn: 978-91-7799-440-4
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2021
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 8 timmar 8 minuter

Ljudbok

Olycksfåglar

En flicka försvinner spårlöst i skogarna nedanför Trollhättans vattenkraftverk. Under skallgången hittas flickans röda jacka. Det ser ut som om hon sitter bland trädrötterna och väntar på att bli återfunnen. Men istället för den saknade flickan, hittar man benresterna från ett annat barn innanför jackan.
I 25 år har fyra vänner dolt en fruktansvärd olycka som tog deras väns liv. Istället för att berätta sanningen ljög de om att hon drunknat i Göta Älvs strömma vatten. Sedan dess har lögnen sakta ätit upp var och en av dem och på olika sätt förstört deras till synes lyckade liv.
Nu har någon tagit dottern till en av vännerna och hotar att avslöja sanningen om de inte betalar en lösensumma. Pengar de alla borde ha men som ingen av dem kan betala, trots att sanningen skulle kosta dem allt. Ingen annan än de fyra känner till vad som verkligen hände den där ödesdigra dagen. Vem har tagit flickan, och varför?

FREDRIK P WINTER skriver psykologiska thrillers som utspelar sig i förlagsbranschen. Han debuterade på LB Förlag med Grävlingen som sålts till flera länder. Han har tidigare skrivit ungdomsböcker under namnet Fredrik Persson. Fredrik är även advokat och en hängiven segelflygpilot.

"En krypande och stundtals obehaglig resa in i hemligheter och skruvade karaktärer. Allt dolt i den romantiska bilden av en sovande småstad." Christina Erikson, författare

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone