Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Drömmen om Kalifornien
Isbn: 978-91-8916-958-6
Förlag: Pärlan Förlag
Kategori:
Romaner Unga vuxna Romantik
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Magnus Salander
Length: 9 timmar 4 minuter

Ljudbok

Drömmen om Kalifornien

Efter en omtumlande vinter bestämmer sig Carl för att göra en resa för att hitta sig själv och vägen framåt. Flyget för honom till Kalifornien där han möter Natanael – och Felicia. Mötet med en brutal verklighet gör att Carl börjar ifrågasätta mycket han förut tagit för givet. Vänskapen med Natanael, som är pastor, är lika oväntad. Felicia väcker starka känslor hos honom, men deras olikheter och skillnaden i livsmål står emellan dem. Kommer känslorna att räcka till, eller måste det till något mer för att kunna fungera? Frågan är också om han någonsin kan bli fri från sitt förflutna?

En stark berättelse om vad som kan hända när vi vågar utmana våra förutfattade meningar, och om oväntade möten.

Sagt om boken:
Drömmen om Kalifornien är en bok som både underhåller och berör, en bok som är lättläst och viktig för både ung som gammal.
– Anders Ahlenius, Föreståndare Församlingen Arken i Värnamo

Tomas Wallengren har skrivit en bok som både är lätt och rolig att läsa, men som även ger möjliga svar kring frågor om kristen tro som många ställer sig. Han blev själv kristen när han var 25 år, då han spelade i ett punkband och levde ett ganska hårt liv. Nu har han varit pastor i många år och jobbar både med ungdomar och vuxna. Vissa frågor har han lagt märke till återkommer både på Alphakurser och under konfirmation. I Drömmen om Kalifornien möter vi många av dessa frågor, sett ut Carls perspektiv, invävd i en spännande roman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone