Jump to content
Cover for Tjäna pengar på pengar
Isbn: 978-87-2694-132-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Economics & Business
Accessible since: September 2021

E-book

Tjäna pengar på pengar

Funderar du på hur dina pengar kan bli till mer pengar? Kanske har du redan tittat på de investeringsalternativ som finns. Kanske har du ingen aning om vart du ska börja. Hur det än ligger till så har du nu hamnat helt rätt!

I denna handbok av Kjell Fridh finns tips och råd kring en rad olika typer av sparanden och investeringar. Från de mer traditionella sätten, såsom banksparande och obligationer, handleds vi genom aktieträsket och vidare till bl.a. konst, ädelmetaller och fastigheter. Dessutom tillägnas ett kapitel åt lite mer udda investeringar, i form av mynt, frimärken och – håll nu i hatten – containrar! Vare sig du är öppen för risk, eller på jakt efter något stabilt, så finns här en privatekonomisk väg framåt just för dig. Allt som behövs är ett mål att ta sikte på. Vilket blir ditt?

Kjell Fridh var en svensk författare, journalist och översättare. Han skrev ett tiotal romaner och instiftade även Lilly och Tage Fridhs stipendium för unga författare. Kjell gick bort år 2008 vid den ringa åldern 54 år.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone