Jump to content
Cover for Mannen på bron
Isbn: 978-91-6423-480-3
Publisher: Piratförlaget
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2021
Narrator: Stefan Sauk
Length: 5 hours 58 minutes

Audiobook

Mannen på bron

Det är en riktigt underhållande läsning som denna fantasirika författare bjuder på där vi möter många oväntade vändningar och riktigt udda detaljer bitvis helt magnifikt  Anders Kapp, Kapprakt.se

En mamma. En dotter. En mördare.

Det har gått ett år sen den dramatiska skogsbranden, men Stella Robertsson lever fortfarande med konsekvenserna. Hon är avstängd från tjänsten medan hon utreds för sitt agerande i samband med exmannens död, och har tagit sin tillflykt till en lånad sommarstuga.

Två kvinnor angrips när de tältar i ett naturreservat utanför stan. Spår på brottsplatsen tyder på kopplingar till ett ouppklarat dubbelmord i närliggande Heleneberg fem år tidigare. Då mördades två trettonåriga flickor av en man de mötte på en nedlagd järnvägsbro. Mannen hittades aldrig, trots att stora delar av skeendet spelades in på det ena offrets telefon.

Stella blir motvilligt indragen i fallet. Hon har kontaktats av en journalist, som hotar att avslöja vad som hände när hennes exman dog. I ett desperat försök att skydda sin dotter från sanningen erbjuder hon honom full insyn i utredningen.

Björn Paqualin är manusförfattare och bosatt i Stockholm. Mannen på bron är den andra delen i trilogin om Stella Robertsson, som inleddes med Låt det brinna.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone