Hoppa till innehållet
Omslagsbild för I nödens stund
Isbn: 978-87-2646-646-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2021

E-bok

I nödens stund

Chock och förödande konsekvenser väntar Harry och Emma Clifton, sir Giles Barrington och Lady Virginia när ett självmordsbrev läses upp i rätten. Samtidigt finns det gott om andra saker för samtliga inblandade att oroa sig över. Lady Virginias dåliga finanser ser ut att vara bortom all räddning - ända tills en intet ont anande amerikan dyker upp. Kan han vara svaret på alla hennes problem?
Harry är fast besluten att befria en författarkollega från Sovjetunionens fruktansvärda gulager, och Giles står inför ett dilemma som är helt avgörande för hans framtid och fortsatta karriär. Ska han överge politiken och rädda sin älskade Karin, som just nu befinner sig på andra sidan järnridån? Och hur stor är risken att hon egentligen är en spion?

'I nödens stund' är den spännande näst sista delen i Cliftonkrönikan av Jeffrey Archer.

Jeffrey Archer är en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och är nu en av Storbritanniens mest framgångsrika författare med över 320 miljoner sålda böcker världen över. Hans mest kända bokserier är Cliftonkrönikorna och Rivalerna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone