Jump to content
Cover for Belle - Den magiska presenten
Isbn: 978-87-2675-809-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: June 2021
Narrator: Lisa Ahnlund
Length: 1 hour 5 minutes

Audiobook

Belle - Den magiska presenten

Belle är så uppspelt inför den kommande vinterbalen på slottet! När de förtrollade föremålen ska hjälpa Belle att välja ut smycken till kvällen påminns hon om ett berlockarmband hennes far gjort till henne.
Mrs. Potts och de andra förtrollade objekten (och Odjuret!) bestämmer sig för att överraska Belle med ett nytt armband. Men under tiden alla letar efter rätt juveler till sina berlocker, tickar klockan och balen närmar sig! Kommer Belles överraskning att bli klar i tid?

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone