Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ett skimmer av lycka
Isbn: 978-87-1177-631-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Kim Rhedin Hüttner
Length: 6 timmar 34 minuter

Ljudbok

Ett skimmer av lycka

När Sally St. Vincents faster går bort bestämmer hon sig för att lämna det lugna livet på den engelska landsbygden och återvända till sin mor, Lynn Lystell, i London. Det finns bara ett problem. Sally är inte alls säker på att hennes mor kommer vilja ta emot henne. Lynn Lystell är nämligen en världskänd skådespelerska och det faktum att hon har en dotter är en väl bevarad hemlighet som hon haft i 18 år nu. Mot alla odds tar Lynn emot Sally men det dröjer inte länge förrän konflikter börjar pyra under ytan. Samtidigt tvingas Sally konfrontera sina känslor gentemot sin fästman. Älskar hon honom verkligen eller finns det någon annan som kan sätta hennes hjärta i brand? Och vad är det för hemligheter Sallys mor döljer för henne?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone