Jump to content
Cover for Evighetens Rymd
Isbn: 978-87-2678-133-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: May 2021

E-book

Evighetens Rymd

När ingen människa syntes till, bredde hon ut sina vingar och flög ut i mörkret. Någonstans, bortom öknar och blodiga sjöar, låg den legendariska platsen Evighetens Rymd bevakad av de onda bevingade. Det var ett livsfarligt åtagande, men hon hade bestämt sig, hon skulle mot alla odds hitta platsen. Som bevingad varelse bland de vinglösa, var det hennes enda chans till ett värdigt liv. Men det blir en helvetisk, existentiell ångestladdad färd, som inte nödvändigtvis kommer leda henne dit hon vill...

'Evighetens Rymd' av Bertil Falk är en av novellerna i antologin 'Och jorden snurrar vidare', skrivna av Novellmästarna 2018.

Bertil Falk (1933-) är journalist, författare, filmare och förläggare. Han har bland annat arbetat som reporter på tidningen Kvällsposten, som scripwriter på TV3:s nyhetsredaktion i London och drivit företaget Zen Zat AB. Som författare har han skrivit en lång rad deckare, thrillers, science fiction-böcker och noveller. 2018 tilldelades han Oliver Twist-priset av föreningen Novellmästarna.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone