Jump to content
Cover for Mord som sagt
Isbn: 978-87-2685-836-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: February 2021
Narrator: Veronica Kurba
Length: 6 hours 32 minutes

Audiobook

Mord som sagt

När en amerikansk operasångerska hittas död på Östermalm i Stockholm tyder allt på att det är ett självmord. Sångerskans svenska make sörjer och ryktet om hennes tragiska död sprider sig. Men när den gamle sufflösen vid Kungliga Operan gång på gång hävdar att det är ett mord det rör sig om tvingas polisen till slut att lyssna.

Kriminalinspektör Gunnel Bark tar på sig utredningen och tvingas åka ända till USA för att söka efter mördarens motiv. Samtidigt dras hon in i en relation med en yrkesfotograf som av en tillfällighet hamnat mitt i spaningsarbetet. Utredningen väcker många frågor till liv och Gunnel tvingas till sist inse att det kanske handlar om mer än en gärningsman ...

Björn Sandels (1935–2008) var en svensk författare, pressfotograf och redaktör. Han flyttade till USA med sin fru och deras två barn 1993 och 1998 kom debutboken "Amerikanerna på gott och ont", en kåseribok om att leva i det amerikanska samhället. Därefter skrev han två böcker till. Ytterligare en om att leva i USA år 2001, "Amerika på sätt och vis", och en deckare år 2004, "Mord som sagt".

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone