Jump to content
Cover for 100 dagar med Jesus
Isbn: 978-91-7387-903-3
Publisher: Libris förlag
Category:
Religion & Beliefs
Accessible since: January 2021
Narrator: Niklas Piensoho
Length: 5 hours 47 minutes

Audiobook

100 dagar med Jesus

Den här boken är skriven för dig som vill lära känna Jesus, vare sig du kallar dig kristen eller inte.

Under hundra dagar bjuds du in att följa den Jesus, som lärjungen Johannes beskriver i sina texter. Bibeltexter som utgår från insikten att Jesus verkligen var både människa och Gud, och att allt han gjorde har en evig betydelse och säger något till oss – om oss.

Boken är skriven som en andaktsbok, uppbyggd kring teman och bibelberättelser som beskriver Jesu person och verksamhet. Med enkla, kommenterande texter, förs vi varsamt genom Johannesevangeliet texter, och inspireras av författaren till en förändringsprocess i reflexion och bön.

Hundra dagar är en bra tidsrymd när man vill genomföra kursförändringar och starta nya processer. Låt100 dagar med Jesusinspirera till en ny början – på ett helt år, ett decennium, ett helt liv och till sist en hel evighet.

"Det kommer att bli revolutionerande dagar som kan förändra din syn på livet, på dig själv och på Jesus"

Niklas Piensoho

Niklas Piensoho, född 1964, är pastor och församlingsföreståndare i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm, kaplan vid Sveriges Riksdag och författare. På Libris har också böckerna39 frågor,För det första,Frid i själen,samt365 dagar med Jesusutkommit.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone