Jump to content
Cover for Slöa hästar
Isbn: 978-91-7893-932-9
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2020
Narrator: Magnus Roosmann
Length: 13 hours 51 minutes

Audiobook

Slöa hästar

Första boken i årtiondets mest hyllade nya spionserie!

»Storbritanniens nye thrillermästare.« Sunday Times
»Millenniets bästa nya kriminalserie.« Mail on Sunday
»Mick Herron ser ut att bli vår tids store spionförfattare.« Daily Mail


Jackson Lambs grupp av misfitspioner har blivit bannlysta från de högpresterande MI5-leden i Regent’s Park för diverse förseelser kopplade till droger och fylla, sex och ödesdigra misstag, politik och svek. Nu är de i stället samlade i Slough House, där de vänder papper snarare än utför operationer.
Men ingen av dem har gått med i underrättelsetjänsten för att vara en »slö häst«. Nu har en pojke kidnappats och hålls som gisslan – och förövarna hotar att ta livet av honom i livesändning på nätet. Hur orderna från »Tjänsten« än ser ut, så tänker inte de slöa hästarna bara sitta stilla och titta på…
Slöa hästar är första boken i Mick Herrons prisbelönta kriminalserie Slough House, som nu också blir TV-serie med Gary Oldman i rollen som Jackson Lamb.

MICK HERRON är en bästsäljande brittisk thrillerförfattare, mest känd för sin Slough House-serie, som nominerats till en lång rad priser och vunnit bland annat CWA Gold Dagger Award 2013, CWA Ian Fleming Steel Dagger Award 2017 och Capital Crime Best Thriller Award 2019. Slöa hästar [Slow Horses] är den första boken i serien.

»Vår generations John Le Carré.« Val McDermid

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone