Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ombytta roller
Isbn: 978-91-7881-886-0
Förlag: Bokförlaget Hegas
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Lättläst
Tillgänglig sedan: december 2020
Uppläsare: Joakim Sædén
Length: 48 minuter

Ljudbok

Ombytta roller

Kommer Zombie att klara av livet som människa? Människors vanor och liv är svårare att förstå sig på än Zombie hade trott. Som den här konstiga dusch-grejen folk envisas med. Eller skolan där alla pratar om en döds-turnering? Kommer Zombie ens överleva till nästa fullmåne när träskhäxan kan hjälpa honom att bli sig själv igen?

Vad hade du gjort om du blev en zombie i Minecraft en dag? Eller en människa för den delen! Genom Minecraft zombiens korta dagboksanteckningar får vi en humoristisk bild av hur det hade kunnat vara att leva inne i spelet. Och det är inte alltid så lätt. Roligt och vardagsnära för alla som älskar Minecraft, dagböcker eller knasiga äventyr!



Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.



Copyright © 2023 Zack Zombie Publishing LLC

Minecraft är ett registrerat varumärke som ägs av Mojang Synergies AB och dess respektive ägare. Denna bok är emellertid ett inofficiellt fan fictionverk. Alla karaktärer, namn, platser och så vidare, som beskrivs i boken är varumärkesskyddade och ägda av respektive ägare. Boken är således inte någon officiell licensprodukt och har ingen koppling till Mojang AB eller till någon annan till Minecraft knuten rättighetsinnehavare.

Minecraft ®/TM & © 2009–2016 Mojang.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone