Jump to content
Cover for För sina synders skull
Isbn: 978-91-7829-677-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2020
Narrator: Reine Brynolfsson
Length: 13 hours 4 minutes

Audiobook

För sina synders skull

Året är 1991 och det är halloween i den lilla hamnstaden Dun Laoghaire på Irland. Åttaårige Owen har klätt ut sig och längtar efter kvällens festligheter. Hans mamma Susan har jour på sjukhuset och tanken är att han ska fira med sin pappa Nick. Men Nick ändrar sig plötsligt och kräver att deras barnflicka Marianne ska passa sonen, trots att det är hennes lediga kväll. Marianne surnar till och i protest lämnar hon huset tillsammans med ett par vänner. Några timmar senare är Owen spårlöst försvunnen.

Tio år senare är föräldrarnas äktenskap upplöst sedan länge, och det finns fortfarande inga spår efter Owen. Men när Nick upptäcker något som kan ha koppling till sonens försvinnande tar han kontakt med Susan. Kanske kan det ge en förklaring till vad som skett – och ge Nick förlåtelse för det han gjort.

"För sina synders skull" av den irländska deckardrottningen Julie Parsons är en obehaglig och oavbrutet spännande berättelse som kryper under skinnet på läsaren.

"Julie Parsons är mästerlig på att hålla oss fast i en spänning som är alldeles för nära vanlig verklighet." Damernas Värld

"Det är insiktsfullt skildrat. Och samtidigt är det en väldigt spännande berättelse Julie Parsons har att berätta. Hon gör det förtätat." Arbetarbladet

”Minst lika nagelbitarspännade som Parsons tidigare kriminalromaner." Laholms Tidning

"Tätt och händelserikt och med en kombination av spänning och psykologi"
Folkbladet Jönköping


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone