Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Andra andningen
Isbn: 978-91-8929-816-3
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Andra andningen

Stockholm Marathon har hittills klarat sig från dödsfall, men när startskottet går för det 35:e maratonloppet genom tiderna ställs allt på ända. Det är den första juni, men kallare än på julafton. Precis utanför Stadion faller en man ihop och förs till ett sjukvårdstält. Hans liv går inte att rädda.

Kriminalinspektören Emma Sköld är ledig den här dagen och finns på plats för att heja på sin syster Josefin som springer. När Emma är vid Rålambshovsparken har en livlös kvinna precis upptäckts vid vattnet. Det är ingen tvekan om att hon bragts om livet. Finns det en mördare bland löparna? Och när dyker i sådana fall nästa offer upp?

Andra andningen är andra delen i den spännande deckarserien om kriminalinspektör Emma Sköld.

Sofie Sarenbrant debuterade 2010 och vann det prestigefulla priset Årets deckarförfattare både 2019 och 2020. Hennes böcker har sålt i närmare tre miljoner exemplar i femton länder. Den fängslande serien om kriminalinspektör Emma Sköld har rönt stora framgångar. Visning pågår blev den mest sålda deckarpocketen i Sverige 2015 och Syndabocken var årets mest lyssnade ljudbok på° Storytel 2018. Skamvrån och Syndabocken har också° vunnit Stora e-bokspriset.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone