Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Svägerskans kontrakt
Isbn: 978-91-7557-640-4
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: maj 2020
Uppläsare: Christoffer Svensson
Length: 7 timmar 56 minuter

Ljudbok

Svägerskans kontrakt

Erik Hammarströms liv är sammanflätat med hans svägerska Evas. Genom släktband och det hårda arbetet på gårdarna Källetorp och Torenäs. Men det finns även ett känslomässigt band, ett band som inte borde finnas mellan en man och hans brors hustru. Efter åratal av konventionellt släktskap har attraktionen blommat upp som en allergisk reaktion.

Ingen av dem kan stå emot. Väl medvetna om att den förbjudna relationen inte kan få fortsätta sätter den rationella Eva upp gränser för vad som är och inte är tillåtet – ett kontrakt signerat av en svåger och en svägerska. Kontraktet gör situationen hanterbar, och lättar samvetet för dem båda, tills den dagen en tragedi inträffar och förändrar livet för all framtid.  

Svägerskans kontraktär den tredje fristående delen i serienFamiljesagan på Källetorps gårdoch är liksom sina föregångare en laddad relationsroman i jordbruksmiljö.Den danska älskarinnanochStorbondens pipanominerades till SF Vuxenskolans författarpris 2017 respektive 2018.

 

GÖRAN MAGNUSSON är uppvuxen i Malmö och bosatt i Jönköping. Han är agronom men skrivandet har i olika former varit närvarande under en stor del av hans yrkesliv. I mycket har det handlat om PR och marknadsföring, med sporadiska inslag av lyrik.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone