Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Equestria Girls - Everfree-legenden
Isbn: 978-87-2622-428-3
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Equestria Girls - Everfree-legenden

Äntligen är det dags för vännerna på Canterlot High att åka till Camp Everfree! Alla har verkligen sett fram emot den här dagen. Men för Twilight Sparkle börjar resan på ett riktigt obehagligt sätt. Redan på bussen drömmer hon mardrömmar om att hon ska förvandlas till den onda Midnight Sparkle igen. Kan det hända, eller var det bara en oskyldig dröm?

Lägerledaren Gloriosa är kanske den hurtigaste personen som Sunset Shimmer någonsin träffat. Men stämningen verkar minst sagt spänd mellan Gloriosa och hennes bror Timber. Har det något med den mystiske Filthy Rich att göra? Eller kan det rentav vara den magiska Gaia Everfree som återvänt, precis som legenden förutspått? En sak är säker - det är något konstigt som pågår i skogen. Frågan är bara vad.

Perdita Finn är en barnboksförfattare och före detta lärare från Catskillbergen i New York. Hon har bland annat skrivit böcker för My Little Pony och Alvin och gänget.

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone