Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ett enda andetag
Isbn: 978-91-7633-941-1
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Gunilla Leining
Length: 9 timmar 3 minuter

Ljudbok

Ett enda andetag

En svårt misshandlad kvinna kommer till akuten på Hudiksvalls sjukhus. Hon vägrar säga vem hon är och vad som har hänt. Det blir snart uppenbart att misshandeln inte är det enda som plågar kvinnan ...

Johan Rokka och Janna Weissmann är kollegor vid Hudiksvallspolisen. Relationen mellan dem är sval efter att han en gång för alla har gett upp hoppet om att de ska bli mer än kolleger. Men när Janna utsätts för flera attentat kan Rokka inte låta bli att bli känslomässigt engagerad och deras liv flätas samman igen. Snart visar det sig att det finns ett samband mellan attentaten mot Janna och patienten med de allvarliga symptomen. Ett samband med konsekvenser som når långt utanför idylliska småstaden Hudiksvall.

ETT ENDA ANDETAG är sjätte fristående delen i den hyllade serien Morden i Hudiksvall.

***
GABRIELLA ULLBERG WESTIN är född 1973 och uppvuxen i Hudiksvall. Hon har studerat kriminologi vid Stockholms universitet och innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon som kommunikationsansvarig på ett av Sveriges största telekombolag. Idag ges hennes böcker ut i sex länder och har sålt över 200 000 exemplar. Ett enda andetag är hennes sjätte bok i serien Morden i Hudiksvall.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone