Jump to content
Cover for I skydd av natten
Isbn: 978-91-7721-262-1
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Romance
Accessible since: February 2020
Narrator: Loretta Wilson
Length: 8 hours 2 minutes

Audiobook

I skydd av natten

Mordplatser, antingen de är inomhus eller ute, i stadsmiljö, i förorten eller på landsbygden, har en sak gemensamt: närvaron av död. Som polis med nästan tio års erfarenhet har hon lärt sig att känna igen den, absorbera den och stuva undan den. Detta är hennes jobb.

Colt Nightshade tackar sin lyckliga stjärna när han får klart för sig vem som ska bli hans partner under nästa uppdrag – inspektör Althea Grayson. Den snyggaste polisen som någonsin gått i ett par skor, även om hon vägrar inse det själv. Att känslorna inte är ömsesidiga behöver knappast påpekas.

För Thea betyder jobbet allt. Hon är envis och målmedveten och har siktet inställt på att lösa fallet så snabbt och effektivt som möjligt. Och hon följer lagboken till punkt och pricka och vägrar anamma Colts mer lättsamma stil.

Att samarbeta med den här isgudinnan kommer troligen bli en av de tuffaste utmaningar Colt någonsin ställts inför. Men då anar han inte vad som väntar. Det blir en kamp mot klockan för att rädda liv – både andras och deras egna ...

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone