Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sluta snusa - Snusfri på en timme
Isbn: 978-91-9859-421-8
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: december 2019
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 42 minuter

Ljudbok

Sluta snusa - Snusfri på en timme

Effektiv självhypnos för att sluta snusa. Minska begäret för att slutligen bli fri från beroendet. Bygg upp din inre styrka. Motverka återfall.

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Oavsett hur många gånger du försökt att sluta snusa, så kan du göra det nu, och den här gången kommer du att lyckas. Theta-vågor, i kombination med guidad avslappning och självhypnos, har harmonierats med lugnande musik. Dina hjärnvågor påverkas till att bli mottagliga och du guidas genom mjuka avslappningstekniker för att lindra och tillintetgöra behovet av att snusa. Denna inspelning bygger på välkända tekniker för att få människor att ändra sina beteenden.

För att kunna sluta snusa krävs att du verkligen har bestämt dig. Självhypnos har visat sig vara den mest effektiva metoden när man är fast beslutsam.

Med hjälp av denna guidade självhypnos, som riktar sig till ditt undermedvetna, kan du frigöra dig från suget efter snus. Om du på ett medvetet plan hade kunnat slutat snusa, så hade du redan lyckats. Att du inte lyckats betyder att snusbegäret finns lagrat i ditt undermedvetna.

Theta-vågor hjälper dig att sluta snusa

Denna inspelning aktiverar den obegränsade kraften i ditt undermedvetna. De Theta-vågor (ljudvågor med en viss frekvens) som lagts in triggar din hjärna till att bli hyper-mottaglig för anpassad hypnotisk påverkan. Din önskan om att sluta snusa pressas in i ditt undermedvetna.

Med hjälp av hypermodern teknik och finjusterade ljudvågor förs din hjärna in i ett mottagligt medvetandetillstånd för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig den beteendeförändring som du önskar.

Resultat

- ditt undermedvetna omprogrammeras

- du blir motiverad

- ditt nikotinsug dämpas för att sedan försvinna

- du blir friskare

- ditt humör blir jämnare

- ditt hjärta arbetar lättare

- din mun mår bättre

- ditt blodtryck förbättras

- det finns undersökningar som tyder på att risken för övervikt, diabetes och cancer i bukspottkörteln minskar

- du sparar pengar

Detta program hjälper dig att programmera ditt sinne för att bryta vanan att snusa. Att sluta snusa är möjligt med hypnoterapi och detta program är effektivt för att hjälpa dig att komma över suget till snus och nikotin. Allt sker på ett naturligt och säkert sätt. Du blir varsamt guidad till ett avslappnat tillstånd och får sedan motta suggestioner till ditt undermedvetna om att du slutat att snusa och att du har blivit en icke-snusare. Efter ett antal upprepningar av suggestionerna kommer du, genom denna inpräntning, att automatiskt tänka och känna i enlighet med de givna suggestionerna.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone