Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Frankensteins faster - igen!
Isbn: 978-87-2626-386-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: november 2019

E-bok

Frankensteins faster - igen!

Frankensteins faster hade njutit av en hemmakväll i sin ståtliga våning i München. Ett glas sherry, en cigarr och en skål dadlar kunde hon allt unna sig efter att ha hjälpt till att städa upp efter sin brorson Henry Frankensteins underliga experiment. Hennes kväll störs plötsligt av telefonens skarpa rington. På ett ögonblick förstörs den underbara kvällen, när hon i den usla linjen hör sin brorsons panikslagna röst. Hon måste återvända till byn i bergen igen - och läget är minst sagt akut.

Det visar sig att Henry inte lärt sig något alls från fasterns förra besök. Frankensteins monster och hans brud har gift sig - och Henry har skapat ett litet barn till dem i sitt laboratorium. Men allt gick inte som det skulle, och fastern inser att hon måste ta i med hårdhandskarna för att ordna upp denna röra.

'Frankensteins faster - igen!' är fortsättningen på boken 'Frankensteins Faster'.

Allan Rune Petterson (1936-2018) var en svensk radio-, och TV-producent som under sin långa karriär producerade och författade flera program för barn och unga för radio och TV. Pettersson skrev även flera barnböcker, som älskas av unga läsare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone