Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dödlig kärlekstriangel
Isbn: 978-87-2627-439-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2019
Uppläsare: Kim Rhedin Hüttner
Length: 14 minuter

Ljudbok

Dödlig kärlekstriangel

Thomas Montgomerys lögner var nära att kosta honom både hans fru och älskarinna. Men när Thomas vän fångade hans chat-flirtars uppmärksamhet nådde hans raseri kokpunkten.

I nästan ett år hade den hårt arbetande, gifte, tvåbarnspappan utbytt heta meddelanden i smyg med sin online-älskarinna. Vad ingen av dem visste var att motparten inte riktigt var personen den utgav sig för att vara. Förhållandet mellan de två höll i sig tills en av Montgomerys arbetskollegor blandade sig i och stal uppmärksamheten från hans internetflirt.

Montgomery blev rasande och bytte identitet än en gång, till en kallblodig mördare. Hans handlingar var ett sätt att försöka återvinna sin cyberälsklings hjärta. Men när hans rivals kropp hittades på en undanskymd parkering och "Jessi" avslöjades som en bluff skakades nationen ...


Ursprungligen publicerad av Orage.

KÄNDA BROTTSFALL är en serie om de mest skakande brottsfallen som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage får vi en inblick i de brottsfall som fortsätter att intressera än idag.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone