Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Amandas val
Isbn: 978-87-2636-336-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2019

E-bok

Amandas val

Det är med en enorm frihetskänsla som Amanda sätter sig i sin bil. Det ska dröja flera månader innan hon behöver snyta snoriga små näsor på den lätt kaotiska förskolan igen. Planen är att ha flera månader för sig själv, i en liten vacker stuga på Öland. Där ska hon få den ro hon behöver för att äntligen kunna avsluta sin bok. Det är försommar, och när hon kommer fram till ön känner hon havets varma salta vindar drabba henne. Platsen är fantastisk!

Några veckor in i vistelsen drabbas Amanda av skrivkramp. Intrigen i hennes manus känns urvattnad, och kärleksscenerna är tråkiga. Snart drar verkligheten henne från fiktionen, hon träffar den stilige Johan, som bjuder in henne till ett midsommarfirande. Några dagar senare träffar hon den Adonis-like Marcus, som hon faller pladask för. Det visar sig att både Johan och Marcus är på midsommarfesten och Amanda är hopplöst förälskad i dem båda. Hon inser snart att sommaren på Öland kommer bli allt annat än den fridfulla skrivarsemester hon önskat sig.


Anna Helgesson är en svensk författare som skriver för alla åldrar. Under hennes produktiva författarkarriär har hon skrivit ett flertal böcker som älskas av läsare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone