Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tummelisa
Isbn: 978-87-2634-179-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2019
Uppläsare: Björn Löfgren
Length: 12 timmar 47 minuter

Ljudbok

Tummelisa

Trots Säpos insatser lyckas de inte avstyra det ofattbara. Attentatet. Centrala Stockholm är sargat, och i centrum för rädslan, sorgen och döden finns en stor krater som en ständig påminnelse.

Säpo-utredaren Hans Edelman börjar se oroväckande mönster i Säpos arbete. Någon inom organisationen läcker känslig information till organisationer i andra länder. Hans Edelmans partner David Karlén ligger okontaktbar i en sjukhussäng efter dådet, och Edelman är själv tjänstledig efter traumat han genomlevde. Trots detta bestämmer han sig för att på egen hand börja undersöka vem som läcker informationen, och varför. Återigen står rikets säkerhet på spel, och denna gång verkar det som att hotet kommer inifrån.

"Tummelisa" är den fjärde och fristående delen i Karl Eidems serie om David Karlén. En hisnande spionthriller med högt tempo och mörka vändningar.



Den ständigt aktuelle författaren Karl Eidem har skrivit ett flertal fängslande böcker. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone