Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sanningen om mordet på statsministern
Isbn: 978-91-7829-552-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2019

E-bok

Sanningen om mordet på statsministern

En italiensk affärsman, bosatt i Zürich, avslöjas som tipsare till Säpo och den svenska polisen vill höra honom angående hans tidigare vänskap med Sveriges mördade statsminister. Per Zander, tekniker på it-brottssektionen, får i uppdrag att åka till Schweiz, men när han kommer fram visar det sig att mannen är död – mördad!
Den italienske mannen ingick i ett nätverk med internationella vapenagenter som en efter en hittas mördade. Spåren leder till ett litet kafé i Stockholm och Zander får reda på att viktigt möte snart ska äga rum där. Han och hans team kämpar mot klockan för att hindra att fler mord begås innan mötet sker. Sökandet leder rakt in i den svenska folksjälen och materialet de upptäcker blir politisk dynamit. Är man på väg att få fram sanningen om mordet på statsministern?

”Sanningen om mordet på statsministern” är den tredje boken i serien om it-teknikern på Stockholmspolisen, Per Zander. En intensiv berättelse om internationell vapenhandel och svensk politik – och jakten på en hänsynslös mördare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone